Onze Diensten          Computer open
Onderhoud en reparatie van PC's en Servers.                

Alle merken kunnen worden gerepareerd en onderhouden. Zowel de hardware als de software. Ook als het gaat om het bestrijden van virussen en spyware bent u bij ons op het goede adres. Bij de upgrade van een systeem wordt indien nodig eerst een backup gemaakt van de onmisbare data zodat er niets verloren gaat en het systeem weer gebruikt kan worden zonder al te veel verlies van programma's en instellingen. Men kan meteen weer verder werken.

Installatie/configuratie van ADSL, VPN, ISDN, Modems etc.

Alle aanverwante randapparatuur wordt door ons geļnstalleerd en in gebruik gesteld. Technieken als VPN (Beveilgde verbindingen over het internet) worden toegepast, bijvoorbeeld om veilig te kunnen telewerken.

Installatie van nieuwe netwerken

In nauwe samenwerking met de klant wordt een analyse gemaakt van de behoeften en wensen. op basis daarvan wordt een offerte aangeboden waarbij met verschillende aspecten rekening wordt gehouden. Onder andere budget en tijdspanne.

Opwaarderen en vernieuwen van netwerken

Ook hier wordt een analyse gemaakt, maar dan van de huidige situatie. Daarbij wordt weer rekening gehouden met de wensen en behoeften, maar ook met de mogelijkheden die bijvoorbeeld de infrastructuur biedt. Er wordt rekening gehouden met de bestaande cultuur en processen in het bedrijf. Tevens wordt rekening gehouden met de toekomstige wensen.

Levering van alle producten en diensten op automatiseringsgebied

Alle materialen en producten die gebruikt worden zijn van de jongste technologische innovaties voorzien en van de beste kwaliteit.

Er worden geen concessies gedaan. Daarbij wordt wel gelet op noodzakelijkheid en prijsstellingen.

Indien bepaalde diensten niet door ons zelf ondersteund worden, wordt er contact gelegd met specialisten op een bepaald vakgebied. Zodat het hele traject van behoeften op automatiseringsgebied en aansluitende diensten ingevuld kan worden. Wij blijven natuurlijk wel aanspreekpunt.

'Remote Monitoring'

Een van onze succesvolle diensten die het mogelijk maakt om op afstand uw server en netwerk te laten controleren. Hierdoor wordt een enorme hoeveelheid reistijd en kosten bespaard. Deze dienst kan i.c.m. onderstaande servicekontrakten aangeboden worden. Als het niet anders kan wordt als nog een fysiek bezoek aan uw bedrijf gebracht.

Servicekontrakten

Het mogelijk om een servicekontrakt af te sluiten. Hiermee bent u gewaarborgd van snelle service aan uw installaties. De servicekontrakten kunnen op maat worden aangeboden.


 HOME
 
 
  ©2020 Nice Price Information Systems. Alle rechten voorbehouden.