Visie

Wij streven ernaar een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten en de automatisering van hun bedrijf geheel te verzorgen waarbij zij zich kunnen blijven concentreren op de kerntaken van hun bedrijf.

De lopende bedrijfsprocessen worden zomin mogelijk onderbroken tijdens de uitvoering van werkzaamheden, hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk.

Wij hebben geen 9 to 5 mentaliteit en zullen ons aanpassen aan de gebruikelijke bedrijfswerktijden. Hierdoor kan het zijn dat onderhoud en installatie gebeurt buiten gebruikelijke kantooruren. Natuurlijk altijd in overleg.

Voor de toekomst zien wij veel mogelijkheden om onze dienst 'remote monitoring' van servers en werkstations uit te breiden, waardoor het steeds meer mogelijk wordt om op afstand, netwerken en servers te controleren en snel in te grijpen wanneer dat nodig is.

Binnenkort zal een E-commerce website worden gelanceerd. Deze zal volledig worden geautomatiseerd, zodat het mogelijk is om op elk moment van de dag en week een bestelling te plaatsen. In een aantal zaken zal deze dienst zich onderscheiden van de vele anderen, waarover later meer.


 HOME
 
 
 
  ©2020 Nice Price Information Systems. Alle rechten voorbehouden.